Ipari szoftver fejlesztés

Adatvezérelt munkafolyamat optimalizáció, hatékonyság monitoring, hardware-ekkel való együttműködés megvalósítása, beltéri navigációs megoldások, mesterséges intelligencia fejlesztések

Egyedi ipari / nagyvállalati megoldásokra van szüksége?

A piacon kapható keretrendszerek, sablonokat alkalmazó dobozos szoftverek nem felelnek meg Önnek, mert egyedi igényei vannak? Forduljon bizalommal az Arteries Studio-hoz. Fejlesztőcsapatunk innovatív, profi, nem csak fejlesztünk hanem magunk is folyamatosan fejlődünk, hogy kihasználhassuk a legújabb lehetőségeket is!

Ipari szoftver fejlesztésben jelentős tapasztalattal bíró munkatársaink a lehető legtöbb adatot felhasználva minél kevesebb humán erőforrás igényű üzemeltetést szem előtt tartva alakítják ki az Önnek testreszabott megoldást. Ma a hatékonyság kulcsfontosságú. Minden ettől függ. Sokszor ez már emberi kapacitással nem fejleszthető, gépek, és robotok kellenek. Mi itt jöhetünk a képbe.

Adatvezérelt munkafolyamat optimalizáció, hatékonyság monitoring, hardware-ekkel való együttműködés megvalósítása, beltéri navigációs megoldások, smartcity megoldások – ezek azok a területek, amiben segítségére lehetünk. Kollégáink erőssége a kreativitás. Ahol nem megfelelőek a sablonok, ott megtaláljuk az egyedi megoldást, és professzionális módon el is készítjük a megfelelő szoftvereket, vagy akár egyszerűbb személyi robotokat is.

Emellett ügyviteli, vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó egyedi megoldásokban is szívesen segítünk.

partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
Referenciák

LifeView WMS - Android applikáció

A LifeView WMS rendszer egyéb platformjait is cégünk fejleszti, mint a Google Glass alkalmazások, vagy eLearning Portal, ahol a munkatársak képzéseket kaphatnak munkájukhoz.

Cégünk folyamatosan szállítja a megoldásokat amerikai megrendelőnknek, és igyekszünk folyamatosan innovatív, out-of-the-box megoldásokkal támogatni ennek az új, modern raktármanagement rendszernek a felfutását.

Sok sikert kívánunk!

Miben tudunk segíteni

ipari szoftver fejlesztés terén?

  • Ügyvitel rendszerek egyedi kiegészítéseiben, fejlesztésében
  • Vállalatirányítási rendszerek egyedi kiegészítéseiben, fejlesztésében
  • Nagymennyiségű adatgyűjtésben és feldolgozásban
  • Munkafolyamatok optimalizációjában gépi tanulási módszerekkel, mesterséges intelligenciával
  • Beltéri navigációban, ahol nincs GPS lehetőség: szenzorokkal, jeladókkal, egyedi algoritmusokkal, robotizált interferencia kalibrációval